Salsa Tanfolyamok (páros)
Salsa Levi ® Táncstúdió

Táncoktatás-unk helyszíne :
Salsa-Levi® Tánciskola Budapest-en 
Budapest (XIV. kerület-i táncstúdió), a Stadionok Metrómegállónál

 

 Táncstúdió-nk, a Salsa-Levi® Tánciskola Budapest-en a XIV. kerület-ben, a Stadionok metrómegállótól 50 méterre található a Broadway Dance Center Budapest ® Táncstúdióban (1146 Budapest, Kerepesi út 26. I. emelet). Szeretettel várunk tükrös, parkettás, öltözőkkel ellátott, légkondícionált tánc--termeinkben. Táncstúdió-nk előtt a parkolás ingyenes a vásárcsarnok saját parkoló-jában.

Salsa-Levi® Tánciskola Budapest-en
(Táncstúdió-nk nyitvatartása, címe, elérhetőségei)

RECEPCIÓNK NYITVATARTÁSA:
Hétfő - Szerda - Csütörtök 17:00h - 21:00h

tancstudio-tanciskola-budapest-salsa-tancoktatas-budapesten

Cím: 1146 Budapest XIV. kerület, Kerepesi út 26. (Stadionok)
Telefon (páros salsa tánc-oktatás): 06 20 571 9050,
Telefon (ladies' style / Sal-Zumba-® tánc-oktatás): 06 20 430 7941.

 A Salsa-Levi® Tánciskola Budapest Salsa-Levi és Laki Dóra (Háromszoros Salsa és Mambó Világbajnokok) alapította tánc- és kultúrális egyesület. Fő célkitűzésünk és életünk értelme könnyen megfogalmazható: 

"Szeretnénk örömtelibbé tenni magunk körül az embereket."

Sasa Tánciskola Budapesten (Örs Vezér tere)

Tánc-oktatás a Táncstúdió-nkban:

 A Salsa-Levi® Tánciskola Budapest a budapesti tánciskolák azon típusába tartozik, ahol a tánc-oktatás a  gyermek-ektől kezdve a junior, a felnőtt és senior korosztályok számára is elérhető.  Táncstúdió-nk a tánc-oktatás több területét is lefedni képes alklubokra lebontva működik, így vendégünkként egyazon helyszínen többféle tánc-oktatás-ban is részt vehetsz. Kínálatunkban kiemelten szerepel a latin társastáncok napjainkban legdivatosabb  tánc-a: a salsa, és a salsá-hoz szorosan kapcsolódó kiegészítő latin társastáncok, mint pl. a bachata, a chachacha, a samba, a rumba, a mambó, a merengue, stb. A latin társastáncok autentikus formáira specializálódva tánc-oktatás-i stratégiánkat a világ számos országába tett verseny- és tánc oktató-i turnénk által felhalmozott tapasztalatokból állítottuk össze.

Páros Társas-tánc-oktatás (Autentikus Latin Táncok)

 Az autentikus (salsa, és a salsá-hoz szorosan kapcsolódó) latin társas-tánc-oktatás-t Salsa-Levi (Háromszoros Salsa és Mambó Világbajnok) vezeti. Ebben a tánc-oktatás-i területbe tartoznak a vonalas stílusú salsa tanfolyam-ok (Los Angeles Salsa, New York Salsa, Puerto Rico Salsa), a bachata, a chachacha, a mambó, a rumba, a meregue, a samba, a zouk, stb.

Táncoktatás Hölgyek Részére

 A páros társastáncok-on túl  táncstúdió-nk a budapesti tánciskolák között is specialitásnak számító "mindent az egyben" tánc-oktatás-i programot fejlesztett ki a hölgyek részére Laki Dóra Háromszoros Salsa és Mambó Világbajnok vezetésével. Ennek az irányzatnak Ladies' Style, azaz Női Stílus(ok) fantázianevet adtuk. A táncstúdió-nkba jelentkező hölgyek választhatnak a Ladies' Style Salsa és a  Ladies' Style Sal-Zumba-® tánc-oktatás-i irányzatok között. A Ladies' Style Salsa mélyebb betekintést ad a salsa női mozdulatainak igényes elsajátítására, amíg a Ladies' Style Sal-Zumba-® egy általánosabb, nem csak salsá-t tartalmazó, alakformálást, fogyást is lehetővé tevő zumba-szerű, nőiességet is fejlesztő komplex tréning.

Címkék:

Budapesti Tánciskolák és Táncstúdió-k Salsa Táncstúdió és Tánciskola Budapest Salsa Tánciskola-Budapesten Táncstúdió: Salsa-Levi Tánciskola Budapesten Budapesti Salsa-Tánciskolák Tánc-oktatás és Táncstúdió Budapest  Társastánc Táncstúdió Budapesten Tánc-oktatás budapesti Táncstúdió-nkban